Klim- en Boulderhal

Basis Techniek

In de beginnerscursus leer je in drie lessen van anderhalf uur de eerste basistechnieken van het boulderen. Tijdens deze cursus ga je samen aan de slag om te zoeken naar de juiste oplossingsstrategie voor het klimmen van een route. Op deze manier leer je kracht en techniek samen efficiënt in te zetten.

Het is belangrijk dat je al enige ervaring hebt met boulderen. Wanneer je voor het eerst komt klimmen, is alles namelijk nog zo nieuw dat dit het lastig maakt om bewust met klimtechniek bezig te zijn. De cursus richt zich specifiek op het verdiepen in het boulderen en de technieken.

Nog nooit geboulderd?

Heb je nog geen ervaring in boulderen? Geen enkel probleem, loop dan gewoon binnen en spreek een medewerker aan. Wij helpen je graag op weg, met een korte uitleg kun je al snel zelf aan de slag. Mocht je na een aantal keer boulderen interesse hebben in de cursus, gebruik dan onderstaand aanmeldformulier.

Kosten

De kosten van de cursus zijn € 55,- per persoon voor 3 lessen, exclusief de toegangsprijs.

Lesrooster

Momenteel hebben we nog geen vast lesrooster, heb je jezelf aangemeld dan nemen wij contact met je op zodra we een nieuwe cursus starten. Je wordt ingepland op volgorde van de oorspronkelijke aanmelding. Deelname is pas definitief na bevestiging.

Gevorderden Techniek

We are on Instagram
De 4de editie van de Bossche Boulders Pubquiz is weer een feit! 22 teams hebben hard gestreden voor de felbegeerde nummer 1 plek. Wij vonden het ontzettend gezellig en zijn mega trots op onze Bossche Boulder communitie en de crew die deze avond weer tot een enorm succes heeft laten slagen❤️. Wij kunnen niet wachten tot de volgende quiz. 🥳
Het is heeeeerlijk weer om op onze buitenwand te komen klimmen! Zien we je straks?
Kom jij zaterdag met het mooie weer onze buitenboulders klimmen? 
De buitenmuur is geopend 
Oh ja, en er zijn ook nieuwe zwarte boulders binnen! #reset
Voor onze woensdagtraining zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe assistent-jeugdtrainer! 🧗‍♂️ Wie zoeken we 🔎
Iemand die het leuk vindt om met kinderen te werken, ze kan motiveren en begeleiden in het verbeteren van hun klimvaardigheden. Daarnaast ben je beschikbaar op woensdag van 16:00 tot 17:00 voor minimaal een jaar. Klimervaring is fijn, maar geen vereiste! Zie jij jezelf als onze nieuwe assistent-jeugdtrainer? Stuur dan een mailtje met informatie over jezelf naar info@bosscheboulders.nl
We zijn gewoon open tijdens Pasen! 🐣
Recap techniek cursus @bosscheboulders
Vandaag was in Delft de internationale jeugwedstrijd Delfts Bleau International Youth Open. Twee van onze klimmers deden hieraan voor het eerst mee, temidden van een hoop (inter)nationale toppers. Martijn Mulder in de categorie onder de 18 is 19e geworden (van de 40 deelnemers) en Lukas van Drunen in de categorie onder de 20 is 14e geworden (van de 21 deelnemers). Beiden klimmen nog relatief kort, dus een applausje waard!
Vrijdag 5 april is het weer zover: tijd voor een nieuwe editie van onze #pubquiz! 🥳 De aanmeldingen stromen flink binnen, dus wees er snel bij! Aanmelden via toplogger, VOL = VOL❗”
FLITS is nieuw! 🎊 Wij organiseren de 1ste editie op zaterdag 20 april van 19:00 tot 22:00. FLITS is het jongere zusje van FLOW; een echte fun competitie! Met deze keer: klassieke plaat- en krachtige campus boulders. Denk bij de klassieke plaat aan subtiele balans boulders en technische klimmetjes. Bij de campus boulders aan niet alleen hijsen, maar ook subtielere paddle-pasjes en dergelijke! De plaat- en campuscompetitie staan los van elkaar: we roepen voor beiden een winnaar uit🏆! Schrijf je op toplogger dus in voor het onderdeel waaraan je mee wil doen. Je kunt natuurlijk ook aan beide onderdelen deelnemen. De overall winnaar zetten we ook in het zonnetje!☀️ Boulders worden gebouwd vanaf niveau 4. Verwacht ongeveer 15 klassieke plaat boulders en 10 campus boulders💪 Deelname aan FLITS is gratis. Doe je mee? Meld je aan via de toplogger app. Daarnaast hosten wij vanaf 17:00 een pizza party! Alle pizza’s kosten op deze avond €9,50. Alleen voor de gezelligheid komen is natuurlijk ook mogelijk. Iedereen is welkom💃
Hier een voorproefje van de nieuwe set boulders van vandaag. Zien we je vanavond?
Er zijn nog 2 plekken over voor de techniekcursus op vrijdag! Geschikt voor klimmers die minimaal de helft van roze klimmen, tot en met klimmers van rode routes! 
Meld je snel aan via de mail: info@bosscheboulders.nl. 
VOL = VOL
PUBQUIZ
Vrijdag 5 april 19:00 – 22:30 De vijfde editie van de Bossche Boulders pubquiz is een feit. Vrijdag 5 april start de quiz om 19:15. De quiz bestaat uit 8 rondes met verschillende thema’s waaronder geschiedenis, film & muziek.
Zorg dat je (ruim) voor deze tijd aanwezig bent in de hal. Er is ruimte voor 21 groepjes van maximaal 4 personen. Alleen of met tweetallen meedoen is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je aan kan haken bij een ander groepje. Reserveren doe je via de toplogger app. Doe je mee? Supertof. Reserveer snel want vol = vol. Wil je een groepje aanmelden? Zorg dan dat alle namen in de reservering worden genoteerd.
about last ladiesnight: Op internationale vrouwendag weer een super gezellige ladies night gehad met deze met toppers!
Ruimere openingstijden: Vanaf maart zijn wij nu ook op donderdag om 10:00 geopend! Er worden op deze dag nog steeds nieuwe boulders gebouwd. Een deel van de wand is op donderdag (overdag) dus niet beschikbaar, gelukkig valt er altijd nog genoeg te boulderen op de andere wanddelen. Openingstijden vanaf Maart:
Maandag t/m vrijdag 10:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 22:00

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies