Klim- en Boulderhal

Basis Techniek

In de beginnerscursus leer je in drie lessen van anderhalf uur de eerste basistechnieken van het boulderen. Tijdens deze cursus ga je samen aan de slag om te zoeken naar de juiste oplossingsstrategie voor het klimmen van een route. Op deze manier leer je kracht en techniek samen efficiënt in te zetten.

Het is belangrijk dat je al enige ervaring hebt met boulderen. Wanneer je voor het eerst komt klimmen, is alles namelijk nog zo nieuw dat dit het lastig maakt om bewust met klimtechniek bezig te zijn. De cursus richt zich specifiek op het verdiepen in het boulderen en de technieken.

Nog nooit geboulderd?

Heb je nog geen ervaring in boulderen? Geen enkel probleem, loop dan gewoon binnen en spreek een medewerker aan. Wij helpen je graag op weg, met een korte uitleg kun je al snel zelf aan de slag. Mocht je na een aantal keer boulderen interesse hebben in de cursus, gebruik dan onderstaand aanmeldformulier.

Kosten

De kosten van de cursus zijn € 55,- per persoon voor 3 lessen, exclusief de toegangsprijs.

Lesrooster

Momenteel hebben we nog geen vast lesrooster, heb je jezelf aangemeld dan nemen wij contact met je op zodra we een nieuwe cursus starten. Je wordt ingepland op volgorde van de oorspronkelijke aanmelding. Deelname is pas definitief na bevestiging.

Gevorderden Techniek

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies