Klim- en Boulderhal

Basis Techniek

In de beginnerscursus leer je in drie lessen van anderhalf uur de eerste basistechnieken van het boulderen. Tijdens deze cursus ga je samen aan de slag om te zoeken naar de juiste oplossingsstrategie voor het klimmen van een route. Op deze manier leer je kracht en techniek samen efficiënt in te zetten.

Het is belangrijk dat je al enige ervaring hebt met boulderen. Wanneer je voor het eerst komt klimmen, is alles namelijk nog zo nieuw dat dit het lastig maakt om bewust met klimtechniek bezig te zijn. De cursus richt zich specifiek op het verdiepen in het boulderen en de technieken.

Nog nooit geboulderd?

Heb je nog geen ervaring in boulderen? Geen enkel probleem, loop dan gewoon binnen en spreek een medewerker aan. Wij helpen je graag op weg, met een korte uitleg kun je al snel zelf aan de slag. Mocht je na een aantal keer boulderen interesse hebben in de cursus, gebruik dan onderstaand aanmeldformulier.

Kosten

De kosten van de cursus zijn € 55,- per persoon voor 3 lessen, exclusief de toegangsprijs.

Lesrooster

Momenteel hebben we nog geen vast lesrooster, heb je jezelf aangemeld dan nemen wij contact met je op zodra we een nieuwe cursus starten. Je wordt ingepland op volgorde van de oorspronkelijke aanmelding. Deelname is pas definitief na bevestiging.

Gevorderden Techniek

We are on Instagram
#workinprogress #topteam!
Morgen kan kun je alleen buiten boulderen… mocht dit veranderen dan posten we dit!
#workinprogress #topteam
Er wordt hard gewerkt in de hal! Komende week upgrade! Tapijt op de matten en heel heel heel veel nieuwe boulders!  Wat hebben we toch een #topteam
KOM JIJ ONS HELPEN MET DE GROTE SCHOONMAAK? 
Eind juli krijgen we nieuwe stoffen matten die ons helpen de hal schoner te houden! Dan willen we natuurlijk ook beginnen met een blinkend schone hal, en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Kun je ons één of meerdere dagen helpen met het schoonmaken van de wanden (of iets anders), stuur dan een mailtje naar info@bosscheboulders.nl. Kun je niet op 18-20-22 juli, maar wil je wel helpen en kun je een andere dag tussen 18-24 juli? Vinden wij kei fijn! Ook dan mag je een mailtje sturen naar info@bosscheboulders.nl.
Ook de oranje gekte heeft zijn weg gevonden naar #bosscheboulders
Het is heerlijk warm vandaag, maar vanavond koelt het iets af. Kom jij straks de nieuwe boulders klimmen? Zowel binnen als buiten!
Vijf jaar Bossche Boulders! Zorg dat je erbij bent op 28 september 2024 #savethedate
Nieuwe openingstijden
Bossche Boulders 5 jaar! #savethedate  28 september 2024!
Fantastisch weer om lekker te boulderen bij Bossche Boulders
Let op parkeersituatie gewijzigd

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies