Klim- en Boulderhal

Fysiotherapie bij Bossche Boulders

Een blessure is altijd vervelend. Helaas kan het gebeuren dat je tijdens het boulderen een blessure hebt opgelopen en/of dat je een blessure hebt waar je last van hebt tijdens het boulderen.

Wekelijks is er een gratis inloopspreekuur bij Bossche Boulders in samenwerking met Fysio4DenBosch. Hier kun je samen met een ervaren fysiotherapeut een analyse maken van je klacht en inzicht krijgen in wat je wel of juist niet moet doen voor je herstel en tijdens het boulderen.

Rens is onze fysiotherapeut. Hij is iedere dinsdag tussen 19:30 uur en 20:30 uur aanwezig in de boulderhal. Voor het inloopspreekuur is het noodzakelijk dat je je aanmeldt via ons reserveringssysteem.

We are on Instagram
We hebben leuke nieuwe boulders gebouwd, kom je zo ook klimmen?
Aanstaande zaterdag 25 mei sluiten wij de deuren om 17:00 i.p.v. 20:00. Dit in verband met de bar staff vergadering en ons teamuitje! Wil je toch in de avond klimmen? Geen probleem! De rest van de week zijn wij normaal geopend.
Morgen gewoon geopend tussen 10:00-23:00
We’re going wide, Boyz! Vandaag iets nieuws in de wand: crack klimmen! Met je handen en voeten klem je in de “crack”. Er zit rubber tussen, dus geen zere handjes! Kom jij oefenen?  @boulder_joch Martijn doet het ff voor!
Bring your mom, friend for free 12 mei
Vandaag zijn we gewoon geopend #boulderen #klimmen #gezelligheid #kingsday #koningsdag #denbosch #sportief
Vandaag zijn we gewoon geopend #boulderen #klimmen #gezelligheid #kingsday #koningsdag #denbosch #sportief
FL!TS the first one! Foto’s link in bio https://lnk.bio/bosscheboulders
Bedankt @monk_eindhoven en het @_nkbv voor het organiseren van weer een super toffe jeugdserie editie! Het was weer een geslaagde ochtend 🥳  Tot vanavond bij FLITS @bosscheboulders
Wekelijk vernieuwen wij boulders. Grepen worden eruit gehaald , schoongemaakt en gedroogd. Daarna maken we weer mooie nieuwe boulder projectjes.
Zaterdag 20 april FLITS @bosscheboulders
De 4de editie van de Bossche Boulders Pubquiz is weer een feit!  22 teams hebben hard gestreden voor de felbegeerde nummer 1 plek. Wij vonden het ontzettend gezellig en zijn mega trots op onze Bossche Boulder communitie en de crew die deze avond weer tot een enorm succes heeft laten slagen❤️. Wij kunnen niet wachten tot de volgende quiz. 🥳
Het is heeeeerlijk weer om op onze buitenwand te komen klimmen! Zien we je straks?
Kom jij zaterdag met het mooie weer onze buitenboulders klimmen? 
De buitenmuur is geopend 
Oh ja, en er zijn ook nieuwe zwarte boulders binnen! #reset

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies