Klim- en Boulderhal

Kinderfeestjes

Wil je een leuk, sportief en spannend kinderfeest? Bij Bossche Boulders kun je met minimaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes jouw verjaardag komen vieren.

Je krijgt van een jeugdtrainer een korte instructie over het boulderen, daarna ga je onder begeleiding van de jeugdtrainer zelf klimmen. Wij vragen ouders hierbij actief te helpen en een oogje in het zeil te houden.

Kinderfeest

Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes boulderen onder begeleiding van een jeugdtrainer. De jeugdtrainer verzorgt een instructie en loopt daarna rond voor de nodige tips en tricks. Een demonstratie is vaak ook mogelijk! Daarna krijg je ranja en een zakje chips. Dit kinderfeestje duurt anderhalf uur. Kosten: € 21,- per kind.

Dagen en tijden

Kinderfeestjes plannen we buiten piekdrukte om. We werken daarom met vaste tijdstippen:

  • Maandagmiddag tussen 13:00 – 17:00 uur
  • Vrijdagmiddag tussen 13:00 – 17:00 uur

Wij vragen om de afgesproken aankomst- en vertrektijden aan te houden. Voor de kinderfeestjes is een minimumleeftijd van 7 jaar noodzakelijk.

Kleding

Sportkleding, schone binnen sportschoenen, eigen klimschoenen of huurschoenen van Bossche Boulders (tegen meerprijs). Bij huurschoenen is het gebruik van eigen sokken verplicht.

Voor het aanvragen van een kinderfeestje vul onderstaand formulier in:

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies