Klim- en Boulderhal

Kinderfeestjes

Wil je een leuk, sportief en spannend kinderfeest? Bij Bossche Boulders kun je met minimaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes jouw verjaardag komen vieren.

Je krijgt van een jeugdtrainer een korte instructie over het boulderen, daarna ga je onder begeleiding van de jeugdtrainer zelf klimmen. Wij vragen ouders hierbij actief te helpen en een oogje in het zeil te houden.

Kinderfeest

Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes boulderen onder begeleiding van een jeugdtrainer. De jeugdtrainer verzorgt een instructie en loopt daarna rond voor de nodige tips en tricks. Een demonstratie is vaak ook mogelijk! Daarna krijg je ranja en een zakje chips. Dit kinderfeestje duurt anderhalf uur. Kosten: € 21,- per kind.

Dagen en tijden

Kinderfeestjes plannen we buiten piekdrukte om. We werken daarom met vaste tijdstippen:

 • Maandagmiddag tussen 13:00 – 17:00 uur
 • Vrijdagmiddag tussen 13:00 – 17:00 uur

Wij vragen om de afgesproken aankomst- en vertrektijden aan te houden. Voor de kinderfeestjes is een minimumleeftijd van 7 jaar noodzakelijk.

Kleding

Sportkleding, schone binnen sportschoenen, eigen klimschoenen of huurschoenen van Bossche Boulders (tegen meerprijs). Bij huurschoenen is het gebruik van eigen sokken verplicht.

Aanvragen of meer info?

Stuur een mailtje naar info@bosscheboulders.nl

Zet daarin:

 • Naam
 • Telefoonnummer
 • Gewenste dag/tijdstip
 • Geschat aantal deelnemers (minimaal 6)
We are on Instagram
Nieuw vandaag: alles in evenwicht! #reset
Pak nu je kans om nog beter te gaan boulderen! Schijf je in voor de techniekcursus aan de balie! Vol=Vol
Sterker klimmen - Workshop krachttraining
Nog geen ervaring met de trainingsruimte? Maar wil je wel graag leren hoe je ‘off the wall’ training kan gebruiken voor je klimdoelen? Het doel van deze workshop is om te leren hoe je krachttraining in kan zetten om je klimprestaties te verbeteren. Ook wordt er ingegaan op oefeningen voor blessurepreventie. 
Geen ervaring met krachttraining nodig! Na deze workshop weet je waar je op kunt focussen met krachttraining, welke oefeningen je hiervoor kunt toepassen, en ken je de correcte uitvoering van de doorgenomen oefeningen. Zondag 10 Maart 19:00-21:00
Bossche Boulders - Max 6 deelnemers (vol = vol)
25 euro, exclusief entree Inschrijven:
theclimbingmovement.nl Heb je vooraf vragen over of wil je graag iets terugzien in de workshop? Stuur dan een bericht naar Sanne via info@theclimbingmovement.nl.
Jeugdtraining alert: Op woensdag en vrijdag zijn er een paar plekjes vrij gekomen bij de jeugdtraining. Woensdag:
Leeftijd: 7 t/m 11 jaar
Niveau: alle niveau’s welkom
Tijd: 16:00 - 17:00 Vrijdag:
Leeftijd 11 t/m 18 jaar
Niveau: vanaf niveau 5+/6a
Tijd: 17:30 - 19:00 Interesse? stuur een mailtje naar info@bosscheboulders.nl
Nieuw vandaag: beetje compstyle, beetje plaat en ook elders in de hal een paar nieuwe boulders. Kom je ze snel klimmen in #oeteldonk
Het is weer gezellig #boulderen bij @bosscheboulders
Vandaag door de gehele hal nieuwe boulders erbij! Bijna alle hebben wat nieuwe boulders. Hier een voorproefje!
After movie jeugd boulder series Brabant Gelderland @_nkbv @nkbv_middenbrabant
Let op: zaterdag 27 januari 2024 gewijzigde openingstijden. Komende zaterdag is er van 09:00 tot 14:00u een jeugdwedstrijd. We verwachten veel deelnemers. Daarom is de hal pas geopend voor reguliere klimmers vanaf 14:00u. We sluiten als normaal om 20:00u. Tip: je kunt wel komen kijken!
Elke week #reset verse nieuwe vette boulders! Morgen is het weer zover!
#reminder #bringafriendforfree vandaag 15 januari 2024!
Lekkere ochtend sessie! #zondagochtend
#goedevoornemens Klim in januari gratis! Sluit vanaf 12 januari een abonnement af en klim de rest van de maand gratis! #boulderen #denbosch #klimmen

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies