Klim- en Boulderhal

Jeugdtraining

Aanmelden:

Komt uw kind graag boulderen bij Bossche Boulders en wil hij/zij graag wekelijks mee trainen? Informeer dan bij de balie, of stuur een mailtje naar info@bosscheboulders.nl! Het kan zijn dat er een plekje vrij komt op een van de onderstaande trainingsdagen. Een trainer neemt dan contact op zodra er een plekje vrij komt.

Trainingsdagen:

Wij bieden op dinsdag, woensdag en vrijdag jeugdtrainingen aan.

Dinsdag groep 1: 16:00 – 17:30 – leeftijd ongeveer 8 tot 12 jaar
Dinsdag groep 2: 17:30 – 19:00 – leeftijd ongeveer 12 tot 17 jaar

Woensdag:  16:00 – 17:30 – leeftijd ongeveer 7 tot 12 jaar

Vrijdag groep 1: 16:00 – 17:30 – ongeveer 10 tot 13 jaar
Vrijdag groep 2: 17:30 – 19:00 – ongeveer 11 tot 17 jaar.

Kosten:

Om mee te kunnen doen aan de jeugdtraining schaf je een doorlopend abonnement of jaarkaart aan.

Naast vrij klimmen is het volgen van één training per week daarmee mogelijk. Indien uw kind jonger dan 12 is, dan is bij vrij klimmen een volwassen begeleider per twee kinderen noodzakelijk. Bij de training verzorgen de trainers de begeleiding.

In de schoolvakanties wordt er niet getraind, maar kan uw kind natuurlijk gewoon vrij komen boulderen.

Praktische informatie:

Uw kind kan het beste eigen klimschoenen aanschaffen, want die bieden het meeste comfort en grip. Uiteraard kunt u bij ons schoenen huren tegen betaling. Verder is prettig zittende sportkleding fijn om aan te hebben bij binnenkomst.

We beschikken over kleedruimtes en douches.

Als ouder kunt u gebruik maken van onze horecafaciliteiten en u kunt natuurlijk ook uw kind aan de klimwand bezig zien. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand van onze boulderhal.

 

We are on Instagram
Zondag 16 juni is het vaderdag. Iedereen mag zijn/haar papa of ander fijn persoon gratis mee nemen naar Bossche Boulders. Schoentjes huren zit hierbij gratis inbegrepen.
Gezelligheid bij  Bossche Boulders, heerlijke boulder sessies binnen en buiten! ☀️
Mooie nieuwe boulders in de hal, je kunt ze niet missen! Buiten ook leuke nieuwe boulders!
Er is een wilde zeeschildpad gespot bij Bossche Boulders!  @unit_holds
Wij zijn opzoek naar enthousiastelingen die ons willen helpen in de schoonmaak van de hal en natuurlijk dit ontzettend gezellige team willen versterken👯‍♀️🕺.  Ben jij flexibel inzetbaar in de ochtenden, gemotiveerd en een goede teamspeler? Stuur dan snel een mailtje naar: info@bosscheboulders.nl.  Een gratis abonnement en 20% korting op het gehele assortiment van Bossche Boulders zijn naast werken in een super gezellig team tot jou beschikking.  Groetjes van jouw nieuwe collega’s!
Gezelligheid @bosscheboulders op zondagochtend
Gezelligheid bij Bossche Boulders
BosscheBoulders, @NKBV_JeugdSeries @
We hebben leuke nieuwe boulders gebouwd, kom je zo ook klimmen?
Aanstaande zaterdag 25 mei sluiten wij de deuren om 17:00 i.p.v. 20:00. Dit in verband met de bar staff vergadering en ons teamuitje! Wil je toch in de avond klimmen? Geen probleem! De rest van de week zijn wij normaal geopend.
Morgen gewoon geopend tussen 10:00-23:00
We’re going wide, Boyz! Vandaag iets nieuws in de wand: crack klimmen! Met je handen en voeten klem je in de “crack”. Er zit rubber tussen, dus geen zere handjes! Kom jij oefenen?  @boulder_joch Martijn doet het ff voor!
Bring your mom, friend for free 12 mei
Vandaag zijn we gewoon geopend #boulderen #klimmen #gezelligheid #kingsday #koningsdag #denbosch #sportief

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies