Klim- en Boulderhal

Jeugdtraining

Ben jij avontuurlijk en wil jij graag leren boulderen? Meld je dan hier aan voor onze leuke jeugdtrainingen. Spelenderwijs gaan we aan de slag met het denken, doen en durven dat boulderen met zich meebrengt. Een uitdagende en leerzame sport voor iedereen!

Dit doen we op twee niveaus; voor de jongsten om de eerste échte boulder technieken onder de knie te krijgen. Daarnaast hebben wij een groep voor wanneer jij de eerste technieken al onder de knie hebt en een echte ervaren boulderaar wilt worden.
De trainingen worden op de onderstaande dagen gegeven, m.u.v. vakanties:

  • Dinsdag 16:00 – 17:30 uur (gem. leeftijd 8 jaar)
  • Dinsdag 17:30 – 19:00 uur (gem. leeftijd 12 jaar)
  • Vrijdag 16:00 – 17:30 uur (gem. leeftijd 7/8 jaar)
  • Vrijdag 17:30 – 19:00 uur (gem. leeftijd 14 jaar)

Voor deelname aan de jeugdtraining is het noodzakelijk dat je een doorlopend jaar- of maandabonnement afsluit. Je kunt dan onbeperkt komen boulderen de jeugdtrainingen zijn hierbij inbegrepen. Boulderen onder de 12 jaar kan enkel onder toezicht van een volwassene (18+).

Heb je interesse?

Meld je aan via het onderstaande formulier. Samen kijken we welke groep het best bij jou past en zullen we een proefles inplannen. Voor het inplannen van een proefles is het afsluiten van een abonnement nog niet noodzakelijk, een proefles kost eenmalig € 5,-. Meerdere geïnteresseerden? Vul het formulier dan voor elke deelnemer opnieuw in.

Let op: momenteel hebben wij een wachtlijst. Wanneer je je aanmeldt, kom je op de wachtlijst terecht en krijg je bericht wanneer er plek voor je is, dit geldt ook voor de proefles. Voor vragen over de jeugdtrainingen en/of de wachtlijst kun je ons altijd contacteren.

Plaatsing is pas definitief na bevestiging van Bossche Boulders.

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies