Klim- en Boulderhal

Jeugdtraining

Wij starten per 18 januari een nieuwe jeugdtraining op woensdagmiddag.

De les van groep 1 start om 13:30u tot 14:30u (vanaf 8 tot 17 jaar)
De les van groep 2 start om 14:30u tot 15:30u (vanaf 8 tot 17 jaar)

Belangrijke informatie:

Het aanvullen van groepen gebeurt niet meer op basis van de wachtlijst, maar door middel van scouten in de hal.

Hoe werkt het?

Indien uw kind op boulderen wil, dan kan dat door een jaarkaart bij ons af te sluiten. Naast vrij klimmen is het volgen van één training per week daarmee mogelijk. Indien uw kind jonger dan 12 is, dan is bij vrij klimmen een volwassen begeleider per twee kinderen noodzakelijk. Bij de training verzorgen de trainers de begeleiding.

In de schoolvakanties wordt er niet getraind, maar kan uw kind natuurlijk gewoon vrij komen boulderen.

Kosten:

De jaarkaart kost (in 2022) €462,00. Daarnaast betaalt u eenmalig €5,00 voor het pasje.

Aanmelden:

Wilt uw kind meedoen met de jeugdtraining op woensdag dan mag er een jaarkaart voor 31 december 2022 worden aangeschaft. Dit kunt u doen door bij ons langs te komen en deze bij de balie aan te schaffen. Verder mag u via de mail (info@bosscheboulders.nl) aangeven welke groep het beste voor uw kind uitkomt. Helaas is een proefles niet mogelijk.

Praktische informatie:

Uw kind kan het beste eigen klimschoenen aanschaffen, want die bieden het meeste comfort en grip. Uiteraard kunt u bij ons schoenen huren tegen betaling. Dit kost 4 euro per keer.Verder is prettig zittende sportkleding fijn om aan te hebben bij binnenkomst.

We beschikken over kleedruimtes en douches.

Als ouder kunt u gebruik maken van onze horecafaciliteiten en u kunt natuurlijk ook uw kind aan de klimmuur bezig zien.Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand van onze boulderhal.

Tot dan!

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies