Klim- en Boulderhal

Ons team

Passie voor de klimsport die wij graag met jullie delen!

Organisatie:

Adri Groenendaal

Adri is al meer dan 25 jaar gepassioneerd klimmer. Als Bosschenaar & Initiatiefnemer met de realisatie van een eigen klim- en boulderhal in ‘s-Hertogenbosch en werkt als IT Manager bij Smurfit Kappa

Maarten Bijl

Maarten is als hoofdroutebouwer verantwoordelijk voor alle boulders, lessen & trainingen bij Bossche Boulders.

Roberto Ackermann

Roberto is al vele jaren ondernemer in de klim- en boulderwereld als mede-eigenaar van een achttal klim- en boulderhallen.

Alexander Remi

Alexander is als Bossche ondernemer vanaf de start enthousiast betrokken en sinds 2021 mede-eigenaar van Bossche Boulders.

Deidre van Gemert

Deidre is een bekend gezicht in de hal. Begonnen in 2019 als actieve vrijwilliger bij de opbouw van het pand, bij de opening als assistent-bedrijfsleider aan de slag gegaan en sinds december 2020 de bedrijfsleider bij Bossche Boulders.

Het team

Het Bossche Boulder team bestaat uit schoonmaakkanjers, jeugdtrainhelden, beest goede bouwers, fantastisch fijn barpersoneel en super vrijwilligers. Een team van goud.

Kom gezellig boulderen bij Bossche Boulders! We hebben een leuke, ongedwongen, gezellige en toegankelijke sfeer in de hal gecreëerd. Iedereen is hier welkom, of je nu beginner, gevorderd of expert bent.

We are on Instagram
#workinprogress #topteam!
Morgen kan kun je alleen buiten boulderen… mocht dit veranderen dan posten we dit!
#workinprogress #topteam
Er wordt hard gewerkt in de hal! Komende week upgrade! Tapijt op de matten en heel heel heel veel nieuwe boulders!  Wat hebben we toch een #topteam
KOM JIJ ONS HELPEN MET DE GROTE SCHOONMAAK? 
Eind juli krijgen we nieuwe stoffen matten die ons helpen de hal schoner te houden! Dan willen we natuurlijk ook beginnen met een blinkend schone hal, en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Kun je ons één of meerdere dagen helpen met het schoonmaken van de wanden (of iets anders), stuur dan een mailtje naar info@bosscheboulders.nl. Kun je niet op 18-20-22 juli, maar wil je wel helpen en kun je een andere dag tussen 18-24 juli? Vinden wij kei fijn! Ook dan mag je een mailtje sturen naar info@bosscheboulders.nl.
Ook de oranje gekte heeft zijn weg gevonden naar #bosscheboulders
Het is heerlijk warm vandaag, maar vanavond koelt het iets af. Kom jij straks de nieuwe boulders klimmen? Zowel binnen als buiten!
Vijf jaar Bossche Boulders! Zorg dat je erbij bent op 28 september 2024 #savethedate
Nieuwe openingstijden
Bossche Boulders 5 jaar! #savethedate  28 september 2024!
Fantastisch weer om lekker te boulderen bij Bossche Boulders
Let op parkeersituatie gewijzigd

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies