Klim- en Boulderhal

Ons team

Passie voor de klimsport die wij graag met jullie delen!

Organisatie:

Adri Groenendaal

Adri is al meer dan 25 jaar gepassioneerd klimmer. Als Bosschenaar & Initiatiefnemer met de realisatie van een eigen klim- en boulderhal in ‘s-Hertogenbosch en werkt als IT Manager bij Smurfit Kappa

Maarten Bijl

Maarten is als hoofdroutebouwer verantwoordelijk voor alle boulders, lessen & trainingen bij Bossche Boulders.

Roberto Ackermann

Roberto is al vele jaren ondernemer in de klim- en boulderwereld als mede-eigenaar van een achttal klim- en boulderhallen.

Alexander Remi

Alexander is als Bossche ondernemer vanaf de start enthousiast betrokken en sinds 2021 mede-eigenaar van Bossche Boulders.

Deidre van Gemert

Deidre is een bekend gezicht in de hal. Begonnen in 2019 als actieve vrijwilliger bij de opbouw van het pand, bij de opening als assistent-bedrijfsleider aan de slag gegaan en sinds december 2020 de bedrijfsleider bij Bossche Boulders.

Het team

Het Bossche Boulder team bestaat uit schoonmaakkanjers, jeugdtrainhelden, beest goede bouwers, fantastisch fijn barpersoneel en super vrijwilligers. Een team van goud.

Kom gezellig boulderen bij Bossche Boulders! We hebben een leuke, ongedwongen, gezellige en toegankelijke sfeer in de hal gecreëerd. Iedereen is hier welkom, of je nu beginner, gevorderd of expert bent.

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies