Klim- en Boulderhal

Jeugd Boulder Series Brabant/Gelderland 1

Voor wie is deze wedstrijd?

Op zaterdag 27 januari 2024 houdt Bossche Boulders een wedstrijd uit de regionale bouldercompetitie voor de jeugd. Deze wedstrijd is geschikt voor zowel onervaren wedstrijdklimmers als klimmers met enige ervaring. Toeschouwers zijn welkom!

Dit is de eerste uit een reeks wedstrijden (serie) die in de provincies Brabant en Gelderland wordt gehouden in het competitiejaar 2024. Voor zover bekend doen alle boulderhallen mee en zullen er nog een stuk of 9 wedstrijden volgen. Als deelnemer kun je winnen in een individuele wedstrijd, maar dus ook de hele competitie!

Deelnemers worden opgedeeld op basis van vijf leeftijdscategorieën en op basis van twee klimniveaus (MID en MAX). Er zijn dus in totaal 10 categorieën. Het is dus ook al leuk als je weinig ervaring hebt!

 

Hoe schrijf ik me in?

 • Inschrijven voor de wedstrijd doe je via de NKBV: https://was2.shiftf5.nl/competitions/4402
 • Let op: inschrijven kan tot dinsdag 23 januari 23:00.
 • Deelname aan de wedstrijd kost €12,50 (geen overige kosten).

Bij vragen over het inschrijven, stuur een mail naar mira@sectiesportklimmen.nkbv.

 

Hoe ziet de wedstrijddag eruit?

 1. Vanaf 9:00 kun je jezelf in de hal aanmelden voor de wedstrijd. Je betaalt de entree (€12,50) en daarna ontvang je een scoreformulier en een rugnummer.
 2. Om 09:45 legt de jury uit wat de wedstrijdregels zijn en waar je op moet letten.
 3. De wedstrijd zelf start om 10:00 en duurt ongeveer tot 13:00. Verlenging is mogelijk indien nodig, dit bepaalt de hoofdjury.
 4. Tijdens de wedstrijd klimt een deelnemer 6 boulders. Per boulder heb je maximaal 5 pogingen. De deelnemer (of een ouder/verzorger) houdt in beginsel zelf de score bij, of een jurylid bij een specifieke boulder.
 5. Na afloop van de wedstrijd, als alle scorekaarten zijn ingeleverd, bepaalt de jury de uitslag. Daarna volgt de prijsuitreiking, naar verwachting tussen 13:30 en 14:00.
We are on Instagram
Nieuw vandaag: alles in evenwicht! #reset
Pak nu je kans om nog beter te gaan boulderen! Schijf je in voor de techniekcursus aan de balie! Vol=Vol
Sterker klimmen - Workshop krachttraining
Nog geen ervaring met de trainingsruimte? Maar wil je wel graag leren hoe je ‘off the wall’ training kan gebruiken voor je klimdoelen? Het doel van deze workshop is om te leren hoe je krachttraining in kan zetten om je klimprestaties te verbeteren. Ook wordt er ingegaan op oefeningen voor blessurepreventie. 
Geen ervaring met krachttraining nodig! Na deze workshop weet je waar je op kunt focussen met krachttraining, welke oefeningen je hiervoor kunt toepassen, en ken je de correcte uitvoering van de doorgenomen oefeningen. Zondag 10 Maart 19:00-21:00
Bossche Boulders - Max 6 deelnemers (vol = vol)
25 euro, exclusief entree Inschrijven:
theclimbingmovement.nl Heb je vooraf vragen over of wil je graag iets terugzien in de workshop? Stuur dan een bericht naar Sanne via info@theclimbingmovement.nl.
Jeugdtraining alert: Op woensdag en vrijdag zijn er een paar plekjes vrij gekomen bij de jeugdtraining. Woensdag:
Leeftijd: 7 t/m 11 jaar
Niveau: alle niveau’s welkom
Tijd: 16:00 - 17:00 Vrijdag:
Leeftijd 11 t/m 18 jaar
Niveau: vanaf niveau 5+/6a
Tijd: 17:30 - 19:00 Interesse? stuur een mailtje naar info@bosscheboulders.nl
Nieuw vandaag: beetje compstyle, beetje plaat en ook elders in de hal een paar nieuwe boulders. Kom je ze snel klimmen in #oeteldonk
Het is weer gezellig #boulderen bij @bosscheboulders
Vandaag door de gehele hal nieuwe boulders erbij! Bijna alle hebben wat nieuwe boulders. Hier een voorproefje!
After movie jeugd boulder series Brabant Gelderland @_nkbv @nkbv_middenbrabant
Let op: zaterdag 27 januari 2024 gewijzigde openingstijden. Komende zaterdag is er van 09:00 tot 14:00u een jeugdwedstrijd. We verwachten veel deelnemers. Daarom is de hal pas geopend voor reguliere klimmers vanaf 14:00u. We sluiten als normaal om 20:00u. Tip: je kunt wel komen kijken!
Elke week #reset verse nieuwe vette boulders! Morgen is het weer zover!
#reminder #bringafriendforfree vandaag 15 januari 2024!
Lekkere ochtend sessie! #zondagochtend
#goedevoornemens Klim in januari gratis! Sluit vanaf 12 januari een abonnement af en klim de rest van de maand gratis! #boulderen #denbosch #klimmen

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies