Klim- en Boulderhal

Jeugd Boulder Series Brabant/Gelderland 1

Voor wie is deze wedstrijd?

Op zaterdag 27 januari 2024 houdt Bossche Boulders een wedstrijd uit de regionale bouldercompetitie voor de jeugd. Deze wedstrijd is geschikt voor zowel onervaren wedstrijdklimmers als klimmers met enige ervaring. Toeschouwers zijn welkom!

Dit is de eerste uit een reeks wedstrijden (serie) die in de provincies Brabant en Gelderland wordt gehouden in het competitiejaar 2024. Voor zover bekend doen alle boulderhallen mee en zullen er nog een stuk of 9 wedstrijden volgen. Als deelnemer kun je winnen in een individuele wedstrijd, maar dus ook de hele competitie!

Deelnemers worden opgedeeld op basis van vijf leeftijdscategorieën en op basis van twee klimniveaus (MID en MAX). Er zijn dus in totaal 10 categorieën. Het is dus ook al leuk als je weinig ervaring hebt!

 

Hoe schrijf ik me in?

 • Inschrijven voor de wedstrijd doe je via de NKBV: https://was2.shiftf5.nl/competitions/4402
 • Let op: inschrijven kan tot dinsdag 23 januari 23:00.
 • Deelname aan de wedstrijd kost €12,50 (geen overige kosten).

Bij vragen over het inschrijven, stuur een mail naar mira@sectiesportklimmen.nkbv.

 

Hoe ziet de wedstrijddag eruit?

 1. Vanaf 9:00 kun je jezelf in de hal aanmelden voor de wedstrijd. Je betaalt de entree (€12,50) en daarna ontvang je een scoreformulier en een rugnummer.
 2. Om 09:45 legt de jury uit wat de wedstrijdregels zijn en waar je op moet letten.
 3. De wedstrijd zelf start om 10:00 en duurt ongeveer tot 13:00. Verlenging is mogelijk indien nodig, dit bepaalt de hoofdjury.
 4. Tijdens de wedstrijd klimt een deelnemer 6 boulders. Per boulder heb je maximaal 5 pogingen. De deelnemer (of een ouder/verzorger) houdt in beginsel zelf de score bij, of een jurylid bij een specifieke boulder.
 5. Na afloop van de wedstrijd, als alle scorekaarten zijn ingeleverd, bepaalt de jury de uitslag. Daarna volgt de prijsuitreiking, naar verwachting tussen 13:30 en 14:00.
We are on Instagram
Morgen gewoon geopend tussen 10:00-23:00
We’re going wide, Boyz! Vandaag iets nieuws in de wand: crack klimmen! Met je handen en voeten klem je in de “crack”. Er zit rubber tussen, dus geen zere handjes! Kom jij oefenen? @boulder_joch Martijn doet het ff voor!
Bring your mom, friend for free 12 mei
Vandaag zijn we gewoon geopend #boulderen #klimmen #gezelligheid #kingsday #koningsdag #denbosch #sportief
Vandaag zijn we gewoon geopend #boulderen #klimmen #gezelligheid #kingsday #koningsdag #denbosch #sportief
FL!TS the first one! Foto’s link in bio https://lnk.bio/bosscheboulders
Bedankt @monk_eindhoven en het @_nkbv voor het organiseren van weer een super toffe jeugdserie editie! Het was weer een geslaagde ochtend 🥳 Tot vanavond bij FLITS @bosscheboulders
Wekelijk vernieuwen wij boulders. Grepen worden eruit gehaald , schoongemaakt en gedroogd. Daarna maken we weer mooie nieuwe boulder projectjes.
Zaterdag 20 april FLITS @bosscheboulders
De 4de editie van de Bossche Boulders Pubquiz is weer een feit! 22 teams hebben hard gestreden voor de felbegeerde nummer 1 plek. Wij vonden het ontzettend gezellig en zijn mega trots op onze Bossche Boulder communitie en de crew die deze avond weer tot een enorm succes heeft laten slagen❤️. Wij kunnen niet wachten tot de volgende quiz. 🥳
Het is heeeeerlijk weer om op onze buitenwand te komen klimmen! Zien we je straks?
Kom jij zaterdag met het mooie weer onze buitenboulders klimmen? 
De buitenmuur is geopend 
Oh ja, en er zijn ook nieuwe zwarte boulders binnen! #reset
Voor onze woensdagtraining zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe assistent-jeugdtrainer! 🧗‍♂️ Wie zoeken we 🔎
Iemand die het leuk vindt om met kinderen te werken, ze kan motiveren en begeleiden in het verbeteren van hun klimvaardigheden. Daarnaast ben je beschikbaar op woensdag van 16:00 tot 17:00 voor minimaal een jaar. Klimervaring is fijn, maar geen vereiste! Zie jij jezelf als onze nieuwe assistent-jeugdtrainer? Stuur dan een mailtje met informatie over jezelf naar info@bosscheboulders.nl
We zijn gewoon open tijdens Pasen! 🐣

#BosscheBoulders

Wil je niets missen van al onze boulder belevingen en ontwikkelingen? Volg ons via deze website en social media. Ontdek & Deel #BosscheBoulders!

Wij gebruiken cookies